Operatie Mossad (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000300525
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99
Links
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99

Niet eerder was iemand in staat een zo gefundeerd en tegelijkertijd onthutsend beeld van de Mossad te schetsen. Gordon Thomas kreeg als eerste de gelegenheid met functionarissen en voormalige medewerkers van de Israëlische geheime dienst te spreken. 

In Operatie-Mossad geeft Thomas een onthullend beeld van 's werelds meest geruchtmakende geheime dienst. De Mossad is een heel kleine, maar uiterst efficiënte veiligheidsdienst, die overal ter wereld een beroep kan doen op een fijnmazig netwerk van informanten en sympathisanten. De Mossad beperkt zich overigens niet tot de Arabische tegenstanders. De strijd tegen bepaalde vormen van internationale criminaliteit wordt niet geschuwd. 

In deze bijgewerkte versie word ook uitgebreid ingegaan op de bemoeienis van de Mossad bij het fatale ongeluk van de Britse prinses Diana en de ingewikkelde verstandhouding met de regering-Bush en diens strijd tegen het internationale terrorisme. Opzienbarend zijn de uitgebreide, maar vaak uiterst ambivalente banden tussen de Mossad en westerse geheime diensten, waaronder met name de Amerikaanse CIA. 

- Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. 

Meer informatie
Isbn 9789000300525
Titel Operatie Mossad (e-boek)
Subtitel een onthullend beeld van 's werelds meest geruchtmakende geheime dienst
Auteur's Gordon Thomas
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2011-05-31
Nur code 680
Taal Nederlands
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Operatie Mossad (e-boek)