Projectmatig werken (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000302789
Afgeprijsd € 6,95 Consumentenprijs € 6,99
Links
Afgeprijsd € 6,95 Consumentenprijs € 6,99

Projectmatig werken is geschreven voor iedereen die betrokken is bij een project en die invloed wil hebben op de gang van zaken binnen dat project. Projectmatig werken is inmiddels een ingeburgerde aanpak binnen de meeste organisaties, Het is zinvol wanneer er sprake is van mensen die met beperkte middelen een maximale prestatie moeten leveren. Dit boek geeft een compleet beeld van wat er komt kijken bij het opzetten en besturen van projecten.

De eerste druk van dit boek is verschenen in 1984 en sindsdien een standaardwerk op zijn terrein. In deze volledig herziene editie is meer aandacht voor strategisch management, risicomanagement en crisisbestrijding. Ook zijn de onderdelen procesmanagement en programmamanagement uitgebreid. De uitvoerige praktijkbeschrijvingen maken het boek inzichtelijk en prettig leesbaar.

Gert Wijnen is thans zelfstandig adviseur op het gebied van het werken aan een het managen van projecten, programma's en processen (P3adviseur). Daarvoor was hij als partner verbonden aan Twynstra Gudde adviseurs en managers. (www.twynstragudde.nl).
Peter Strom is directeur van Kennis&Co (www.kennisenco.nl) en hoogleraar Bedrijfskunde aan de Open Universiteit. Beide auteurs hanteren de principes uit dit boek in hun dagelijkse adviespraktijk.

Meer informatie
Isbn 9789000302789
Titel Projectmatig werken (e-boek)
Auteur's Gert Wijnen
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2011-04-20
Nur code 780
Taal Nederlands
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Projectmatig werken (e-boek)