De machtsparadox (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000316984
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

Hoe krijg je macht en kun je deze behouden?

Er zijn vele handboeken geschreven over het uitoefenen van macht; Machiavelli’s De Heerser is de bijbel voor menig strateeg en Robert Greene’s 48 Wetten van de macht is een everseller onder managers. Maar over de werkelijke betekenis en psychologische werking en effecten van macht is verrassend weinig geschreven. Wat is macht? Hoe krijg je macht en kun je deze behouden? Wat doet macht met je? En wat betekent machteloosheid voor een individu en een groep? Gebaseerd op ruim twintig jaar onderzoek naar het verschijnsel ‘macht’ geeft Dacher Keltner in zijn boek De machtparadox antwoord op deze vragen.

Ben Tiggelaar, auteur van o.a. Dromen, durven doen en Mooi werk - Een intrigerend, belangrijk boek. Niet alleen voor leiders, maar voor iedereen die meer wil begrijpen van menselijke relaties en oprecht een positieve bijdragen wil leveren in deze wereld.

Dacher Keltner is professor in de Psychologie aan de gerenommeerde Berkeley universiteit in Californië. Zijn onderzoek richt zich op de biologische en evolutionaire oorsprong van compassie, macht, sociale klasse en ongelijkheid.

Meer informatie
Isbn 9789000316984
Titel De machtsparadox (e-boek)
Subtitel een radicaal nieuwe visie op leiderschap
Auteur's Dacher Keltner
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2016-08-17
Nur code 770
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 149.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De machtsparadox (e-boek)