De tevreden baby (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000331628
Afgeprijsd € 13,75 Consumentenprijs € 13,99
Links
Afgeprijsd € 13,75 Consumentenprijs € 13,99

Een tevreden baby

Met de geruststellende en praktische adviezen in De tevreden baby van Gina Ford hoeven jonge ouders geen slapeloze nachten meer te krijgen. Haar geheim is verbazingwekkend eenvoudig. Volg haar routines op en als resultaat zal de baby vrijwel direct de hele nacht doorslapen, met de juiste regelmaat worden gevoed en minder snel last hebben van krampjes.

Geen slapeloze nachten meer

Als kersverse ouder kun je nogal eens opzien tegen die eerste periode met je pasgeboren baby. Spookverhalen over slapeloze nachten, huilpartijen en voeden-naar-behoefte hebben je onzeker gemaakt over wat er je nog te wachten staat. Met De tevreden baby leer je het verschil tussen honger en vermoeidheid herkennen en te luisteren wat je baby bedoeld. Je zal beter slapen en het gevoel hebben dat je het allemaal goed aankunt.

Over Gina Ford

Kraamverzorgster Gina Ford heeft een enorme schare fans. Ze hielp miljoenen ouders over de hele wereld met haar website en boek De tevreden baby. Ze wordt in de Dialy Mail vermeld als een van de meest invloedrijke vrouwen op het gebied van gezondheid en is ook opgenomen in de top vijftig van The Times  van mensen die invloed hebben op de manier waarop we eten, aan lichaamsbeweging doen en denken over onszelf.

Reacties van lezers:

?Na 6 weken zoeken naar een dagritme en niet de juiste signalen oppikken van onze zoon is dit boek echt geweldig!?

?Ik vond het boek een verademing: eindelijk structuur in onze dag. Onmisbaar voor nieuwe ouders!?

?Geweldig! Voor ons is dit een bijbel geworden. Het is een boek voor ouders die zich niet laten leiden (lijden) door het kind, maar het kind een structuur en regelmaat durven aan te leren.?

?Wat ons betreft verdient Gina een standbeeld. Onze beide kinderen volgden moeiteloos haar schema?s (?). Als ik andere mensen zie worstelen met voeden op verzoek en slapeloze nachten, moet ik me echt inhouden.?

Meer informatie
Isbn 9789000331628
Titel De tevreden baby (e-boek)
Subtitel hoe je baby 's nachts doorslaapt
Auteur's Gina Ford
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2014-02-04
Nur code 853
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 151.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De tevreden baby (e-boek)