Tem je geest (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000334759
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99
Links
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99

Hartverwarmend, grappig, ontroerend en vol inzichten – Ruby Wax op haar best!

 

Ruby Wax’ eigen ervaringen met depressiviteit deden haar besluiten om haar tv-carrière op een laag pitje te zetten. Ze ging de menselijke geest te bestuderen en behaalde een master in mindfulness aan de Universiteit van Oxford.

In Tem je geest laat Wax op haar eigenzinnige manier zien hoe onze constant doorjakkerende en zelfkritische gedachten ons gestrest en angstig kunnen maken. Daarnaast legt ze uit hoe we deze cirkel kunnen doorbreken. We moeten verbindingen in onze gedachten opnieuw aanleggen en zo rust vinden in deze hectische wereld.

Door het boek heen vertelt Wax bovendien op pregnante, ontroerende en vaak hilarische wijze haar eigen verhaal en hoe mindfulness haar op de been houdt.

 

Ruby Wax, bekend van het tv-programma Ruby Goes Dutch, leed zelf aan depressies. Ze behaalde haar master in mindfulness gebaseerd op coginitieve therapie aan de Universiteit van Oxford. Daarnaast gaf ze een presentatie op TEDGlobal. Ze heeft de website Blackdogtribe.com opgezet voor mensen met een depressie en andere geestesziektes.

Meer informatie
Isbn 9789000334759
Titel Tem je geest (e-boek)
Subtitel gids voor geestelijk welzijn
Auteur's Ruby Wax
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2013-10-23
Nur code 770
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 201.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tem je geest (e-boek)