Powerfood (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789000341023
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99
Links
Afgeprijsd € 12,75 Consumentenprijs € 12,99

Praktisch receptenboek van Rens Kroes

In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingredi?nten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van het leven centraal. Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken. 

Gezond verwennen

Verwen jezelf met de juiste voeding! In Powerfood vind je deze gezonde varianten: van ontbijtje tot smoothie-to-go en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken. Daarnaast geven praktische schema?s aan waarom een ingredi?nt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

Al op jonge leeftijd kreeg Rens Kroes een passie voor gezonde voeding. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw. Haar moeder werd voedingsdeskundige en nu Rens studeert voor voedingsdeskundige en hormoontrainer, en adviseert mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon.

Meer informatie
Isbn 9789000341023
Titel Powerfood (e-boek)
Subtitel pure recepten van Rens Kroes voor een happy and healthy lifestyle
Auteur's Rens Kroes, , ,
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2014-06-10
Nur code 860
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 175.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Powerfood (e-boek)