Waar laat ik mijn handen? (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789044978643
Afgeprijsd € 8,95 Consumentenprijs € 9,49
Links
Afgeprijsd € 8,95 Consumentenprijs € 9,49

Alleen al in Nederland worden elke dag ontelbare presentaties gegeven. De meeste van die presentaties zijn oersaai. De spreker, maar ook het publiek, beleeft er meestal weinig lol aan.

Serge van Rooij geeft antwoord op de 25 meest gestelde vragen bij presentatie-trainingen. Vragen als: Hoe maak ik een boodschap die blijft plakken?', Ben ik nog wel authentiek als ik oefen?', Hoe kan ik zorgen voor meer interactie met mijn publiek?' en natuurlijk Waar laat ik mijn handen?'. De praktische antwoorden zijn verrassend eenvoudig toe te passen en hebben een groot effect op de spreker ?n het publiek. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe je een presentatie maakt die leuk is om te geven en boeiend is om naar te luisteren.

Serge van Rooij is communicatietrainer en als partner van Bex*communicatie verantwoordelijk voor de trainingsdivisie. Hij traint CEO's, Nederlandse ambassadeurs en andere professionals die er moeten staan op belangrijke momenten in hun carri?re. In de ruim 15 jaar dat hij als trainer actief is, zocht hij naar antwoorden op de vragen van de mensen die hij trainde. Daarvoor dompelde hij zich onder in de wereld van be?nvloeden, storytelling, presenteren en overtuigen, en leerde hij veel van storytellers, stemcoaches, regisseurs, traumapsychologen en professionals uit de kleinkunst.

Meer informatie
Isbn 9789044978643
Titel Waar laat ik mijn handen? (e-boek)
Subtitel Praktische antwoorden op de 25 meest gestelde vragen over presenteren
Auteur's Serge Rooij, , ,
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Imprint Lev.
Uitgifte datum 2020-03-24
Nur code 810
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 192.00
Uitgave 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waar laat ik mijn handen? (e-boek)