Patty (e-boek)

Op voorraad
ISBN :
9789048849062
Afgeprijsd € 4,45 Consumentenprijs € 4,99
Links
Afgeprijsd € 4,45 Consumentenprijs € 4,99

Ruim een jaar lang volgden bestsellerauteur Michel van Egmond en bekroond interviewer Antoinnette Scheulderman het turbulente leven van Patty Brard (65).

Het resultaat is een indringend portret van een geboren overlever, een succesvolle tv-ster en gefrustreerde moeder tegelijk, waarin niets onbesproken blijft.

Zoals altijd is Patty Brard openhartig, over alles: haar successen en haar mislukkingen, haar huwelijken, haar cosmetische ingrepen en de dramatische breuk met zowel haar kind als haar eigen ouders, maar ook over haar speciale band met Freddy Heineken, de enige man die een naaktfoto van haar bezat, over de zwarte dagen na haar faillissement, toen ze uit geldgebrek hand- en spandiensten verrichtte voor een drugsdealer, over #MeToo voordat #MeToo bestond en over de pijnlijke juridische strijd met haar eigen zus.

Of, zoals ze zelf in dit opzienbarende boek de afgelopen 65 jaar samenvat: 'Ze kunnen veel van me zeggen, maar niet dat ik weinig heb meegemaakt in mijn leven. En ik ben onderweg vaak genoeg neergegaan, maar ik ben ook steeds weer overeind gekomen.'

Meer informatie
Isbn 9789048849062
Titel Patty (e-boek)
Subtitel de negen levens van Patty Brard
Auteur's Michel Egmond, , ,
Bindwijze eBoek
Uitgeverij Overamstel Uitgevers
Imprint Inside
Uitgifte datum 2020-03-24
Nur code 671
Taal Nederlands
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Patty (e-boek)