http://www.mijnstudieboek.com

9789088502781 Einstein en de kunst van leidinggeven met diepgang

Op voorraad
ISBN :
9789088502781
€ 18,00
Einstein
In de serie Einstein en de kunst van ... staat Einstein voor nieuwsgierig, onderzoekend, aandachtig, moedig en persoonlijk. Hij is niet bang zich in onbekende werelden te begeven. Hij durft vanzelfsprekendheden los te laten, al is het maar tijdelijk. Zo kan hij openstaan voor wat zich aandient. Die houding is een uitnodiging voor leidinggevenden om te werken met wat er is in het hier en nu. En om vragen te stellen over wat onder de oppervlakte kan spelen.

Vragen onder de oppervlakte
Hoe ga ik om met de angsten in mijn organisatie? Waar hebben we het in onze organisatie liever niet over, terwijl het er wel is? Wat gebeurt er in de onderstroom als iemand niet de plaats krijgt die hij in het systeem verdient? Welke betekenis heeft de tafelschikking die we kiezen? Hoe komt het dat we steeds dezelfde afspraken maken, maar niet nakomen?

Met dit boek willen we leidinggevenden bemoedigen te onderzoeken wat onder de oppervlakte bruist en borrelt. Omdat het ontdekken van de onderstromen in mensen en organisaties je tot een rijkere en vrijere leidinggevende maakt. Het boek is een hulpmiddel om te leren leven met de onzekerheid en onoplosbaarheid die leidinggeven ook met zich mee brengt.

Marian Timmermans is historica, internationaal gecertificeerd transactioneel analist (CTA) en werkt als trainer en coach bij BMC advies en management. Willem de Vos is theoloog en werkt als trainer, coach, verandermanager en manager primair onderwijs bij BMC advies en management.


Kennismaken met wat onder oppervlakte speelt is beangstigend, boeiend en bevrijdend.
Meer informatie
Isbn 9789088502781
Titel Einstein en de kunst van leidinggeven met diepgang
Subtitel over onderstromen in mens en organisatie
Auteur's Marian Timmermans, Willem Vos
Bindwijze Paperback
Uitgeverij SWP
Imprint Point
Uitgifte datum 2011-12-01
Nur code 808
Taal Nederlands
Dikte 10.00 mm
Breedte 150.00 mm
Lengte 230.00 mm
Gewicht 199.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: